Zoek
  1. boeken
  2. Van burn-out naar levenszin.

Van burn-out naar levenszin. boek PDF

Geschreven door Jane Alice Coerts

Dit boek direct kopen via deze link.

Van burn-out naar levenszin. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Van burn-out naar levenszin. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Van burn-out naar levenszin.:

Van burn-out naar levenszin is een krachtig boek dat de oorzaken van burn-out blootlegt. Jane Alice Coerts verkent hierin de achtergronden van burn-out, zoals de symptomen, de invloed van verliezen en teleurstellingen op ons leven, onze verhouding tot onze gezin van herkomst en hoe onze roeping ons leven beïnvloedt. In dit boek wordt een holistische behandeling voorgesteld als oplossing voor het burn-out probleem. Met een holistische aanpak worden niet alleen cognitieve, emotionele, fysieke maar ook spirituele aspecten van het herstelproces meegenomen. Hierbij wordt er ook rekening gehouden met de natuurlijke ordening, waarbij rouw bij het leven hoort, je het beste gedijt op de plek waar je geboren bent en ieder mens een unieke roeping heeft. Jane Alice Coerts is de eigenaar van Stream – Leven en werken met passie en is tevens opleider, spreker en auteur. Met haar kennis en ervaring biedt ze een diepgaande, onomkeerbare transformatie voor mensen die worstelen met een burn-out.

Aantal pagina's

240

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024443178

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Van burn-out naar levenszin. door Jane Alice Coerts gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Van burn-out naar levenszin. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Van burn-out naar levenszin. onder EAN-code 9789024443178 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Leiderschap Boeken

Van burn-out naar levenszin. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Van burn-out naar levenszin. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Van burn-out naar levenszin. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Van burn-out naar levenszin. in grote mate positief.

Van burn-out naar levenszin. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Van burn-out naar levenszin. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Van burn-out naar levenszin. te kopen.

Het boek Van burn-out naar levenszin. onder EAN code 9789024443178  is geschreven door: Jane Alice Coerts.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Van burn-out naar levenszin. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Van burn-out naar levenszin. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Van burn-out naar levenszin. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Van burn-out naar levenszin. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Van burn-out naar levenszin.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Van burn-out naar levenszin. aanbieden. De PDF-versie van Van burn-out naar levenszin. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00