Zoek

van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 boek PDF

Geschreven door Diverse auteurs

Dit boek direct kopen via deze link

van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 over gaat? Lees hieronder de samenvatting van van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2:

Van Dale, ook voor inburgeraars en expats! Met Van Dale kom je verder! Dit Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal (NT2) bevat de 15.000 belangrijkste trefwoorden en 2300 uitdrukkingen uit het Nederlands. Dit woordenboek is speciaal gemaakt om Nederlands te leren als dat niet je moedertaal is. Door omschrijvingen zonder moeilijke woorden, duidelijke voorbeelden en gebruik van kleur is het een woordenboek waarmee iedereen slaagt. Het woordenboek wordt door docenten aanbevolen. Precies goed * 57.500 betekenissen, voorbeelden en definities * 650 illustraties en informatiekaders * De 2000 basiswoorden van het Nederlands zijn gemarkeerd * Omschrijvingen zonder moeilijke woorden * Uitspraakinformatie bij ruim 800 lastige woorden * Alfabet en duimblokjes voor snel zoeken en vinden * Een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die Nederlands leert! Het Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal (NT2) is ook als onlinewoordenboek verkrijgbaar.

Aantal pagina’s

832

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789460775680


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 door Diverse auteurs gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 onder EAN-code 9789460775680 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 in grote mate positief.

van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 te kopen.

Het boek van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 onder EAN code 9789460775680  is geschreven door: Diverse auteurs.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 beschikbaar gemaakt. Download de PDF van van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 aanbieden. De PDF-versie van van dale pocket woordenboek nederlands als tweede taal nt2 kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00