Zoek
  1. boeken
  2. Van idee naar start-up.

Van idee naar start-up. boek PDF

Geschreven door Sabine Kerkmeijer-Van der Peijl

Dit boek direct kopen via deze link.

Van idee naar start-up. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Van idee naar start-up. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Van idee naar start-up.:

Denk je erover om een onderneming te starten? Heb je een idee voor een nieuw product, een nieuwe dienst of een innovatief project? Dan biedt 'Van idee naar start-up' je een perfecte start. In dit stappenplan helpen we je stap voor stap om vanuit jouw businessidee een product of dienst te maken dat aansluit bij de behoeften van de klant. We maken gebruik van toonaangevende literatuur over onder andere Lean Startup, Design Thinking, Business Model Generatie en Customer Development. Het stappenplan is bedoeld voor innovatieve, startende (student-)ondernemers. Maar ook bestaande bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe markten, kunnen het gebruiken. Je leert onder andere hoe je het idee kunt onderbouwen en testen in de markt. En wat je kunt doen om te voorkomen dat je in de verkeerde richting gaat. Op vanideenaarstartup.nl is extra materiaal beschikbaar om je te helpen bij elke stap. Daarnaast krijg je concrete (duurzame) voorbeelden, tools & templates en tips & trics. Zo helpen we je om jouw idee te realiseren.

Aantal pagina's

256

Taal

Nederlands

Uitgever

Vakmedianet Management B.V.

EAN-Code

9789462762190

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Van idee naar start-up. door Sabine Kerkmeijer-Van der Peijl gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Van idee naar start-up. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Van idee naar start-up. onder EAN-code 9789462762190 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Van idee naar start-up. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Van idee naar start-up. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Van idee naar start-up. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Van idee naar start-up. in grote mate positief.

Van idee naar start-up. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Van idee naar start-up. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Van idee naar start-up. te kopen.

Het boek Van idee naar start-up. onder EAN code 9789462762190  is geschreven door: Sabine Kerkmeijer-Van der Peijl.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Van idee naar start-up. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Van idee naar start-up. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Van idee naar start-up. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Van idee naar start-up. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Van idee naar start-up.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Van idee naar start-up. aanbieden. De PDF-versie van Van idee naar start-up. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00