Zoek

Veerkracht boek PDF

Geschreven door Driekus Bernard

Dit boek direct kopen via deze link

Veerkracht boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Veerkracht over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Veerkracht:

Kleine aanpassingen kunnen leiden tot een groot resultaat Veerkracht is het vermogen om te herstellen van ziekte, stress of tegenslag. Met een gezonde leefstijl is iedereen in staat om die veerkracht te verhogen. Waar gezondheidswinst te behalen valt, verschilt per persoon. Bij de een zit dat in beweging, bij de ander in voeding, slaap of pijn. Je hoeft hiervoor niet je hele leefstijl om te gooien. Concentreer je op de leefstijlgebieden waarop je de meeste winst kan behalen en bereik een groot resultaat met meerdere kleine stappen. Alle leefstijlgebieden die jouw veerkracht kunnen verhogen, worden besproken in dit boek. De tips en adviezen zijn praktisch toepasbaar en gedegen onderbouwd. Het helpt je om fit te blijven op een leuke manier. Het is immers fijn om veerkrachtig te zijn. Over de auteurs Driekus Bernard is eigenaar van Fysiotherapie Bweging, bedenker en eigenaar van Succesvolouder®, bedenker van de NFM-methode®, fysiotherapeut, personal trainer en mentaal coach. Hij heeft meegewerkt aan een wetenschappelijk onderzoek over het zenuwstelsel en de immuunrespons bij mensen. Hij wordt vaak uitgenodigd als gastdocent, probeert altijd de beste resultaten met fysiotherapie te bereiken en tracht de fysieke en geestelijke veerkracht bij mensen van 50 jaar en ouder te vergroten. Roderick Voordouw is eigenaar van Fitness-Science, bewegingswetenschapper en personal trainer. Hij begeleidt mensen met leefstijlgerelateerde aandoeningen als hart- en vaatziekten en diabetes, maar helpt ook mensen met revalideren na een beroerte of ongeluk. Daarnaast is hij docent inspanningsfysiologie bij verschillende opleidingsinstituten en spreker op congressen. Vanaf zijn 11e is hij te vinden in de sportschool en zijn studie sluit hier volledig op aan. Hij heeft verschillende onderzoeken gedaan naar de gezondheidseffecten van fitness en krachttraining. Zo vertaalt hij de wetenschap naar de praktijk.

Aantal pagina’s

156

Taal

Nederlands

Formaat

Hardcover

EAN-Code

9789464434798


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Veerkracht door Driekus Bernard gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Veerkracht downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Veerkracht onder EAN-code 9789464434798 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Veerkracht recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Veerkracht kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Veerkracht recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Veerkracht in grote mate positief.

Veerkracht is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Veerkracht PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Veerkracht te kopen.

Het boek Veerkracht onder EAN code 9789464434798  is geschreven door: Driekus Bernard.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Veerkracht downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Veerkracht ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Veerkracht beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Veerkracht direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Veerkracht?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Veerkracht aanbieden. De PDF-versie van Veerkracht kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00