Zoek
  1. boeken
  2. Verleiden op internet.

Verleiden op internet. boek PDF

Geschreven door Aartjan van Erkel

Dit boek direct kopen via deze link.

Verleiden op internet. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Verleiden op internet. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Verleiden op internet.:

Verleiden op internet is een boek van Aartjan van Erkel dat jou leert hoe je online klanten het gevoel kunt geven dat ze welkom zijn op je website. Hij laat zien dat online gedrag voorspelbaar is en wat je kunt doen om klanten te verleiden. Het boek geeft eenvoudige, krachtige overtuigingstechnieken om het rendement van je site te verhogen. Aartjan bespreekt homepages, productpagina's, tekstpagina's, webformulieren en beeldmateriaal en laat zien wat het geheim achter onweerstaanbare sites is. Naast het leren hoe je klanten overtuigt, geeft het boek ook vele praktische tips en voorbeelden om je eigen site te verbeteren. Zo kun je het aantal aanvragen, inschrijvingen, reserveringen of bestellingen verhogen, vaak zonder technische aanpassingen. Verleiden op internet is een onmisbaar boek voor iedereen die zijn website wil verbeteren. Het biedt eenvoudige manieren om klanten te verleiden, zodat je meer omzet kunt genereren met je website.

Aantal pagina's

232

Taal

Nederlands

Uitgever

Duuren Media, Van

EAN-Code

9789089650726

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Verleiden op internet. door Aartjan van Erkel gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Verleiden op internet. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Verleiden op internet. onder EAN-code 9789089650726 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Computers & Informatica Managementboeken Informatica Internet algemeen Boeken

Verleiden op internet. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Verleiden op internet. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Verleiden op internet. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Verleiden op internet. in grote mate positief.

Verleiden op internet. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Verleiden op internet. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Verleiden op internet. te kopen.

Het boek Verleiden op internet. onder EAN code 9789089650726  is geschreven door: Aartjan van Erkel.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Verleiden op internet. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Verleiden op internet. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Verleiden op internet. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Verleiden op internet. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Verleiden op internet.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Verleiden op internet. aanbieden. De PDF-versie van Verleiden op internet. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00