Zoek
  1. boeken
  2. Verslaving voorbij.

Verslaving voorbij. boek PDF

Geschreven door Jan Geurtz

Dit boek direct kopen via deze link.

Verslaving voorbij. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Verslaving voorbij. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Verslaving voorbij.:

Verslaving voorbij is een veelbelovend boek dat geschreven is door Jan Geurtz. Het boek richt zich op mensen die worstelen met verslavingsproblemen, zoals drugs, alcohol, eten, shoppen of gamen. Het legt uit hoe verslaving werkt en maakt gebruik van krachtige teksten en verhalen om de lezer te helpen begrijpen wat er gebeurt in hun leven. Het boek bevat ook een effectieve oefening die de lezer kan gebruiken om bewustzijn te creëren, waardoor ze in staat zijn om hun verslaving te doorbreken. Het biedt praktische tips en suggesties aan om verslaving te overwinnen en om een gezonder leven te leiden. Het boek geeft je ook inzicht in hoe je beter om kunt gaan met stress en hoe je om kunt gaan met de triggers die je verslavingsgedrag veroorzaken. Verslaving voorbij is een veelbelovend boek dat je kan helpen om de gevangenis van verslaving en dwangmatigheid te verlaten. Het boek biedt een praktische, toegankelijke en krachtige manier om verslavingen te overwinnen. Je leert hoe je je gedrag kunt veranderen, hoe je stress kunt verminderen en hoe je meer bewustzijn kunt creëren. Als je eenmaal begrijpt wat er gebeurt met je leven, zal je de mogelijkheid hebben om je verslaving voorbij te gaan.

Aantal pagina's

Taal

Nederlands

Uitgever

Ambo|Anthos

EAN-Code

9789026326479

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Verslaving voorbij. door Jan Geurtz gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Verslaving voorbij. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Verslaving voorbij. onder EAN-code 9789026326479 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Gezondheid & Lichaam Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Gezondheidsproblemen Klinische psychologie Therapie & Behandelmiddelen Verslavingen Psychotherapie Eetstoornissen Verslaving Boeken

Verslaving voorbij. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Verslaving voorbij. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Verslaving voorbij. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Verslaving voorbij. in grote mate positief.

Verslaving voorbij. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Verslaving voorbij. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Verslaving voorbij. te kopen.

Het boek Verslaving voorbij. onder EAN code 9789026326479  is geschreven door: Jan Geurtz.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Verslaving voorbij. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Verslaving voorbij. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Verslaving voorbij. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Verslaving voorbij. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Verslaving voorbij.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Verslaving voorbij. aanbieden. De PDF-versie van Verslaving voorbij. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00