Zoek
  1. boeken
  2. Verwaarloosde organisaties.

Verwaarloosde organisaties. boek PDF

Geschreven door Joost Kampen

Dit boek direct kopen via deze link.

Verwaarloosde organisaties. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Verwaarloosde organisaties. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Verwaarloosde organisaties.:

De 'verwaarloosde organisatie' is een nieuw concept dat managers en adviseurs helpt om de werkelijkheid in organisaties beter te begrijpen. Het boek heeft de Ooa Boek van het Jaar prijs gewonnen! Als je deel uitmaakt van een organisatie kan het gebeuren dat je gewend raakt aan de manier waarop de zaken hier gaan. Soms zijn deze zaken ongewoon of onhandig, maar toch worden ze geaccepteerd. Pogingen om deze dingen aan te pakken mislukken vaak, waardoor medewerkers vervreemd raken van hun werk en van elkaar. Hierdoor kan er uiteindelijk een verwaarloosde organisatie ontstaan: een organisatie waar het langdurig ontbreekt aan sturing en begeleiding. Verwaarlozing van organisaties komt vaker voor dan we denken. Sioo-docent Joost Kampen onderzocht de oorzaken van het vastlopen van deze organisaties en introduceert een specifieke veranderaanpak voor dit type organisaties. In het boek staat onder andere beschreven hoe je een diagnose kunt stellen, hoe je een veranderaanpak kunt vormgeven, wat de valkuilen en tips zijn en hoe je als directeur of manager een verwaarloosde organisatie kunt overleven. Met dit boek staan managers en adviseurs stevig in hun schoenen als het gaat om het begrijpen van en het omgaan met verwaarloosde organisaties.

Aantal pagina's

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom uitgevers Amsterdam

EAN-Code

9789013123333

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Verwaarloosde organisaties. door Joost Kampen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Verwaarloosde organisaties. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Verwaarloosde organisaties. onder EAN-code 9789013123333 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Bedrijfskunde Organisatiekunde Boeken

Verwaarloosde organisaties. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Verwaarloosde organisaties. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Verwaarloosde organisaties. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Verwaarloosde organisaties. in grote mate positief.

Verwaarloosde organisaties. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Verwaarloosde organisaties. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Verwaarloosde organisaties. te kopen.

Het boek Verwaarloosde organisaties. onder EAN code 9789013123333  is geschreven door: Joost Kampen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Verwaarloosde organisaties. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Verwaarloosde organisaties. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Verwaarloosde organisaties. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Verwaarloosde organisaties. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Verwaarloosde organisaties.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Verwaarloosde organisaties. aanbieden. De PDF-versie van Verwaarloosde organisaties. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00