Zoek
  1. boeken
  2. Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie.

Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. boek PDF

Geschreven door Beer Renee

Dit boek direct kopen via deze link.

Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie.:

De Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren is een uitstekend hulpmiddel voor de Traumagerichte cognitieve gedragstherapie (TCGT). Met behulp van dit boek kunnen kinderen en jongeren leren hoe ze problemen kunnen verwerken en hun emotionele gezondheid verbeteren. Het boek bevat praktische oefeningen en informatie die worden gebruikt in de TCGT. Hiermee kunnen kinderen leren omgaan met hun gevoelens en de gevolgen van trauma's verminderen. Het boek is interactief en aangepast aan de leeftijd van kinderen en jongeren. Het bevat oefeningen om te visualiseren, vragen om na te denken, oefeningen om te voelen en te verwoorden en oefeningen voor reflectie. Deze oefeningen zijn gericht op het verwerken van trauma's en het versterken van coping-vaardigheden. De oefeningen kunnen op school, thuis of bij de therapeut worden gedaan. Er staan ook praktische tips in het boek die kinderen en jongeren helpen om beter met hun emoties om te gaan.

Aantal pagina's

70

Taal

Nederlands

Uitgever

Bohn Stafleu van Loghum

EAN-Code

9789036805735

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. door Beer Renee gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. onder EAN-code 9789036805735 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Psychologie Specialistische geneeskunde Cognitieve psychologie Klinische psychologie Psychotherapie Boeken

Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. in grote mate positief.

Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. te kopen.

Het boek Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. onder EAN code 9789036805735  is geschreven door: Beer Renee.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. aanbieden. De PDF-versie van Verwerken en versterken Werkboek voor kinderen en jongeren bij de methode traumagerichte cognitieve gedragstherapie. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00