Zoek
  1. boeken
  2. Via Mollie.

Via Mollie. boek PDF

Geschreven door Remco Boer

Dit boek direct kopen via deze link.

Via Mollie. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Via Mollie. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Via Mollie.:

Via Mollie vertelt het verhaal van de oprichter Remco Boer over de opkomst van het online betaalplatform. Deze autobiografische reis neemt je mee door de rollercoaster van het opzetten en opbouwen van een bedrijf vanaf het begin. Het boek vult het verhaal aan met de waarheid over de belangrijke beslissingen en moeilijke keuzes die Remco heeft moeten maken. Ook de verhalen over de mislukkingen en de levenslessen die uit deze ervaringen zijn geleerd zijn in het boek te vinden. Via Mollie biedt een uniek inkijkje in de wereld van technologie innovatie. Het verhaal wordt verteld door een eerlijke en open persoonlijkheid, die de wereld inzicht geeft in de wereld van de ondernemer. Het boek is veelzijdig, het bevat informatie over technologie, marketing, financiën, leiderschap en meer. Via Mollie is een must read voor elke ondernemer en technologieliefhebber. Het boek is een kans om meer te weten te komen over de wereld van de onderneming, hoe je een bedrijf kunt opzetten en hoe je deze kunt laten groeien.

Aantal pagina's

200

Taal

Nederlands

Uitgever

Business Contact

EAN-Code

9789047013914

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Via Mollie. door Remco Boer gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Via Mollie. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Via Mollie. onder EAN-code 9789047013914 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Strategie Innovatie & Disruptie Internationaal ondernemen Ondernemerschap Boeken

Via Mollie. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Via Mollie. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Via Mollie. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Via Mollie. in grote mate positief.

Via Mollie. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Via Mollie. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Via Mollie. te kopen.

Het boek Via Mollie. onder EAN code 9789047013914  is geschreven door: Remco Boer.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Via Mollie. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Via Mollie. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Via Mollie. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Via Mollie. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Via Mollie.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Via Mollie. aanbieden. De PDF-versie van Via Mollie. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00