Zoek

Violeta boek PDF

Geschreven door Isabel Allende

Dit boek direct kopen via deze link

Violeta boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Violeta over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Violeta :

Na het grote succes van Bloemblad van zee opnieuw een grootse, meeslepende historische roman van Isabel Allende. Violeta del Valle komt ter wereld op een stormachtige dag in 1920, als eerste meisje in een gezin met vijf onstuimige broers. Haar leven wordt vanaf het begin gekenmerkt door buitengewone gebeurtenissen. De schokgolven van de Eerste Wereldoorlog zijn nog steeds voelbaar als de Spaanse griep de kusten van Zuid-Amerika bereikt, bijna precies op het moment van haar geboorte. Dankzij de vooruitziende blik van haar vader zal het gezin ongeschonden uit deze crisis komen. Maar algauw volgen er nieuwe problemen. De Grote Depressie verstoort het luxueuze leven in de grote stad dat Violeta tot dan toe heeft gekend. Haar familie verliest alles en moet zich terugtrekken in een afgelegen deel van het land. Daar wordt Violeta volwassen en ontmoet ze haar eerste minnaar... In een brief aan iemand van wie ze zielsveel houdt, schrijft Violeta over de armoede en voorspoed, de verliezen en vreugdes, en over de grote liefdes van haar leven en het verwoestende liefdesverdriet dat daarna kwam. Belangrijke ontwikkelingen in de geschiedenis hebben haar turbulente leven bepaald: de strijd voor vrouwenrechten, de opkomst en ondergang van tirannen en uiteindelijk niet een, maar twee pandemieën. Met Violeta presenteert Isabel Allende ons opnieuw een inspirerend episch verhaal, verteld met gevoel voor humor en een enorme passie. De pers over Violeta: 'Violeta is Allende op haar best.' Margriet 'De immer sprankelende en de liefde vierende Isabel Allende is nog lang niet uitgeschreven. Gelukkig maar.' ZIN 'Niks fijner dan op een lege dag aan een nieuwe, meeslepende Allende te beginnen.' Nouveau 'Isabel Allende weet historische gebeurtenissen altijd prachtig te verweven in haar verhalen. Violeta is zo'n inspirerend verhaal.' Elegance 'De romans van Isabel Allende zijn met de jaren alleen maar beter geworden.' de Volkskrant 'Breeduit en in felle kleuren schildert Allende het leven van Violeta en haar land Chili.' Noordhollands Dagblad 'Met de vlotte pen die haar ruim zeventig miljoen lezers bracht, perst Allende honderd jaar bewogen Chileense geschiedenis in een vrouwenleven.' EW Elsevier Weekblad De pers over Bloemblad van zee: 'Zeer indrukwekkend en misschien wel haar meest politieke boek.' Het Parool 'Een hartverscheurend verhaal, deels gebaseerd op Allende's eigen geschiedenis.' Margriet 'Heftige mooi geschreven vluchtelingenroman en tegelijk een ware ode aan de Chileense dichter en politicus Pablo Neruda. Allende op haar best, mooie combinatie van politiek en romantiek.' NRC Handelsblad 'Prachtige historische roman.' Nouveau

Aantal pagina’s

311

Taal

Nederlands

Formaat

E-book

EAN-Code

9789028451940


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Violeta door Isabel Allende gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Violeta downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Violeta onder EAN-code 9789028451940 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Violeta recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Violeta kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Violeta recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Violeta in grote mate positief.

Violeta is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Violeta PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Violeta te kopen.

Het boek Violeta onder EAN code 9789028451940  is geschreven door: Isabel Allende .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Violeta downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Violeta ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Violeta beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Violeta direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Violeta ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Violeta aanbieden. De PDF-versie van Violeta kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00