Zoek
  1. boeken
  2. Voeding en sport.

Voeding en sport. boek PDF

Geschreven door Anja van Geel

Dit boek direct kopen via deze link.

Voeding en sport. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Voeding en sport. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Voeding en sport.:

Voeding en sport is een boek van sportdiëtiste Anja van Geel en sportvoedingsonderzoeker Joris Hermans. Het boek biedt informatie over de juiste voeding voor verschillende soorten sport. De voeding van een sporter moet gevarieerd en goed uitgebalanceerd zijn. In dit boek staan allereerst algemene informatie en kennis over voedingsstoffen en energie. Daarna worden er speciale aandacht besteed aan voeding voor krachtsporters, duursporters, team- en spelsporters. Ook worden er onderwerpen zoals sportvoedingspreparaten, gewichtsproblemen, maagdarmproblemen en eten zonder vlees behandeld. Voeding en sport is oorspronkelijk ontwikkeld voor NOC*NSF en het boek heeft een voorwoord van Gerard Kemkers. Het boek is ideaal voor sporters die meer willen weten over voeding en sport. Iedereen die meer wil weten over voeding, kan hieruit veel informatie opdoen. Er wordt informatie gegeven die relevant is voor elke sporter, ongeacht de sport die hij of zij beoefent. Daarnaast wordt er specifieke informatie gegeven over de voedingsstoffen die nodig zijn voor de verschillende soorten sport. Het boek is dus zeker een must voor iedereen die meer wil weten over de relatie tussen voeding en sport.

Aantal pagina's

160

Taal

Nederlands

Uitgever

de Vrieseborch

EAN-Code

9789021563169

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Voeding en sport. door Anja van Geel gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Voeding en sport. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Voeding en sport. onder EAN-code 9789021563169 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kookboeken Vrije tijd & Hobby Sport & Outdoor Fitness & Conditie Boeken

Voeding en sport. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Voeding en sport. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Voeding en sport. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Voeding en sport. in grote mate positief.

Voeding en sport. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Voeding en sport. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Voeding en sport. te kopen.

Het boek Voeding en sport. onder EAN code 9789021563169  is geschreven door: Anja van Geel.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Voeding en sport. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Voeding en sport. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Voeding en sport. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Voeding en sport. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Voeding en sport.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Voeding en sport. aanbieden. De PDF-versie van Voeding en sport. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00