Zoeken
  1. boeken
  2. Voor hoeveel heb je het verkocht.

Voor hoeveel heb je het verkocht. boek PDF

Geschreven door Thijs Verheul

Dit boek direct kopen via deze link.

Voor hoeveel heb je het verkocht. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Voor hoeveel heb je het verkocht. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Voor hoeveel heb je het verkocht.:

United Wardrobe was een tweedehandskledingplatform dat door Thijs Verheul, Sjuul Berden en Joep Dohmen was opgericht. Met een startkapitaal van slechts een paar duizend euro, groeide het platform uit tot een grote speler met meer dan vier miljoen gebruikers. In oktober 2020 werd United Wardrobe verkocht aan Vinted, een Litouwse online marktplaats die actief is in meer dan tien landen. Thijs heeft deze reis gedocumenteerd in een boek genaamd 'Voor hoeveel heb je het verkocht'. In dit boek neemt hij je mee in de ups en downs van het bouwen van een bedrijf, de stress en onzekerheid die daarmee gepaard gaan en het verwezenlijken van de droom van een jong team. Met dit boek leer je de fijne kneepjes van het investeren, bedrijf bouwen en verkopen.

Aantal pagina's

180

Taal

Nederlands

Uitgever

EAN-Code

9789083194707

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Voor hoeveel heb je het verkocht. door Thijs Verheul gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Voor hoeveel heb je het verkocht. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Voor hoeveel heb je het verkocht. onder EAN-code 9789083194707 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Ondernemerschap Boeken

Voor hoeveel heb je het verkocht. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Voor hoeveel heb je het verkocht. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Voor hoeveel heb je het verkocht. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Voor hoeveel heb je het verkocht. in grote mate positief.

Voor hoeveel heb je het verkocht. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Voor hoeveel heb je het verkocht. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Voor hoeveel heb je het verkocht. te kopen.

Het boek Voor hoeveel heb je het verkocht. onder EAN code 9789083194707  is geschreven door: Thijs Verheul.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Voor hoeveel heb je het verkocht. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Voor hoeveel heb je het verkocht. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Voor hoeveel heb je het verkocht. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Voor hoeveel heb je het verkocht. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Voor hoeveel heb je het verkocht.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Voor hoeveel heb je het verkocht. aanbieden. De PDF-versie van Voor hoeveel heb je het verkocht. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00