Zoek
  1. boeken
  2. Vroeger en verder.

Vroeger en verder. boek PDF

Geschreven door Ethy Dorrepaal

Dit boek direct kopen via deze link.

Vroeger en verder. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Vroeger en verder. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Vroeger en verder.:

Vroeger en verder is een cursus voor volwassenen die vroeger seksueel misbruik of lichamelijk geweld hebben meegemaakt. In deze cursus leer je meer over je klachten, begrijp je beter wat er gebeurt als je getriggerd wordt en krijg je technieken aangereikt waarmee je leert omgaan met deze triggers. Je leert je kracht herontdekken, je angsten en je herinneringen aan te gaan en je krijgt meer inzicht in wat er in je omgaat. De technieken die je leert, helpen je om je beter te voelen en minder last te hebben van je klachten. Je leert je beter te ontspannen en je leert je gedachten en gevoelens beter te reguleren. Je leert je kromme gedachten bijsturen en je leert je eigen grenzen beter te respecteren. Je leert je eigen mogelijkheden te ontdekken, je moedigt jezelf aan en je krijgt meer zelfvertrouwen. Met behulp van dit werkboek krijg je de kracht om vooruit te gaan en om de stap te zetten naar een leven met meer lef en durf.

Aantal pagina's

245

Taal

Nederlands

Uitgever

Pearson Benelux B.V.

EAN-Code

9789043036184

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Vroeger en verder. door Ethy Dorrepaal gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Vroeger en verder. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Vroeger en verder. onder EAN-code 9789043036184 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Klinische psychologie Psychotherapie Boeken

Vroeger en verder. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Vroeger en verder. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Vroeger en verder. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Vroeger en verder. in grote mate positief.

Vroeger en verder. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Vroeger en verder. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Vroeger en verder. te kopen.

Het boek Vroeger en verder. onder EAN code 9789043036184  is geschreven door: Ethy Dorrepaal.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Vroeger en verder. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Vroeger en verder. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Vroeger en verder. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Vroeger en verder. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Vroeger en verder.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Vroeger en verder. aanbieden. De PDF-versie van Vroeger en verder. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00