Zoek
  1. boeken
  2. Waarden- en Normenspel.

Waarden- en Normenspel. boek PDF

Geschreven door P. Gerrickens

Dit boek direct kopen via deze link.

Waarden- en Normenspel. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Waarden- en Normenspel. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Waarden- en Normenspel.:

Het Waarden- en Normenspel is een uniek, creatief spel dat ervoor zorgt dat iedereen meer kennis verwerft over waarden en normen. Het spel bestaat uit 140 gekleurde kaarten, verdeeld over drie groepen. In de eerste groep staan vragen die je jezelf of anderen kunt stellen. Hierbij kun je denken aan vragen die je helpen om je waarden en normen te onderzoeken, zoals: Wat is mijn prioriteit? In de tweede groep zijn er kaarten met afbeeldingen die je waarden en normen illusteren. Daarnaast bevat deze groep ook kaarten waarmee je kunt spelen door de afbeeldingen te combineren. En in de derde groep staan de kaarten met acties, waarmee je kunt leren om je waarden en normen in real life te integreren. Het Waarden- en Normenspel is een leuke manier om je bewust te worden van je waarden en normen en om meer te weten te komen over de waarden en normen van anderen. Het spel is ook geschikt voor kleine groepen, waardoor het een uitstekende keuze is voor bijvoorbeeld een teambuilding, familie-uitje of om gewoon thuis samen te spelen. Bovendien is het een leuk, educatief spel dat je helpt om erachter te komen wat je waarden en normen zijn, waardoor je je verder kunt ontwikkelen op het gebied van persoonlijke groei.

Aantal pagina's

Taal

Nederlands

Uitgever

Gerrickens, Uitgeverij

EAN-Code

9789074123082

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Waarden- en Normenspel. door P. Gerrickens gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Waarden- en Normenspel. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Waarden- en Normenspel. onder EAN-code 9789074123082 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Boeken

Waarden- en Normenspel. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Waarden- en Normenspel. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Waarden- en Normenspel. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Waarden- en Normenspel. in grote mate positief.

Waarden- en Normenspel. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Waarden- en Normenspel. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Waarden- en Normenspel. te kopen.

Het boek Waarden- en Normenspel. onder EAN code 9789074123082  is geschreven door: P. Gerrickens.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Waarden- en Normenspel. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Waarden- en Normenspel. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Waarden- en Normenspel. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Waarden- en Normenspel. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Waarden- en Normenspel.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Waarden- en Normenspel. aanbieden. De PDF-versie van Waarden- en Normenspel. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00