Zoek
  1. boeken
  2. Wat kun je doen als je gedachten vastlopen.

Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. boek PDF

Geschreven door Dawn Huebner

Dit boek direct kopen via deze link.

Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Wat kun je doen als je gedachten vastlopen.:

Wist je dat mensen een sorteermachine hebben in hun hersenen om zichzelf te beschermen tegen overbodige gedachten? Maar soms raakt deze sorteermachine in de war en raak je hersenen verstopt met gedachten die je blokkeren en dwarszitten. Als dat bij jou gebeurd is, dan is dit boek iets voor jou. Wat kun je doen als je gedachten vastlopen? leert kinderen en hun ouders cognitieve gedragstechnieken die helpen bij het behandelen van obsessieve-compulsieve stoornissen. Met behulp van dit interactieve oefenboek kunnen kinderen leren hoe ze de trucs van OCS kunnen herkennen en er beter mee om kunnen gaan. Het boek bevat tal van voorbeelden, opdrachten en stap-voor-stap-instructies die kinderen de nodige vaardigheden leren om zich te bevrijden van lastige gedachten en dwang. Het helpt kinderen hun geluk terug te vinden. Dit help-oefenboek is het ultieme hulpmiddel om kinderen te leren hoe ze moeten vechten tegen OCS. Het boek helpt bij het beantwoorden van vragen zoals: 'Waarom krijg ik bepaalde gedachten in mijn hoofd?', 'Hoe kan ik mijn gedrag veranderen?' en 'Hoe kan ik mijn gedachten beheersen?'. Door deze boeken te gebruiken kunnen kinderen leren omgaan met OCS en hun leven zelf in de hand te nemen.

Aantal pagina's

95

Taal

Nederlands

Uitgever

Niño

EAN-Code

9789085605751

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. door Dawn Huebner gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. onder EAN-code 9789085605751 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kinderboeken Gezin & Relaties Psychologie Ouderschap & Opvoeding Kinderpsychologie Weten & Leren Boeken

Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. in grote mate positief.

Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. te kopen.

Het boek Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. onder EAN code 9789085605751  is geschreven door: Dawn Huebner.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Wat kun je doen als je gedachten vastlopen.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. aanbieden. De PDF-versie van Wat kun je doen als je gedachten vastlopen. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00