Zoek
  1. boeken
  2. Wat kun je doen als je te snel boos wordt.

Wat kun je doen als je te snel boos wordt. boek PDF

Geschreven door D. Huebner

Dit boek direct kopen via deze link.

Wat kun je doen als je te snel boos wordt. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Wat kun je doen als je te snel boos wordt. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Wat kun je doen als je te snel boos wordt.:

Product naam: Wat kun je doen als je te snel boos wordt. Product beschrijving: Kinderen hebben de neiging om boosheid als iets wat hen overkomt te zien. Ze zijn niet blij met wat iemand zegt of doet en BAM! ze worden boos. Wat kun je doen als je te snel boos bent helpt kinderen deze passieve reactie op boosheid te veranderen. Kinderen leren hier een nieuwe manier om naar boosheid te kijken en krijgen praktische gereedschappen om minder fel te reageren als er iets misgaat. Stap-voor-stap instructies en opdrachten om te tekenen en schrijven helpen kinderen vaardigheden te ontwikkelen om hun problemen te verminderen. Wat kun je doen als je te snel boos bent is een serie help-oefenboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De auteur, Dawn Huebner, Ph.D., is klinisch psycholoog in Exeter, New Hampshire. Ze heeft veel ervaring met het behandelen van kinderen en hun ouders. Het boek is gericht op ouders en kinderen met gecontroleerde problemen, therapeuten, kindercounselors en iedereen die professioneel met kinderen werkt.

Aantal pagina's

95

Taal

Nederlands

Uitgever

Niño

EAN-Code

9789085605553

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Wat kun je doen als je te snel boos wordt. door D. Huebner gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Wat kun je doen als je te snel boos wordt. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Wat kun je doen als je te snel boos wordt. onder EAN-code 9789085605553 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kinderboeken Gezin & Relaties Psychologie Ouderschap & Opvoeding Depressie Weten & Leren Boeken

Wat kun je doen als je te snel boos wordt. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Wat kun je doen als je te snel boos wordt. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Wat kun je doen als je te snel boos wordt. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Wat kun je doen als je te snel boos wordt. in grote mate positief.

Wat kun je doen als je te snel boos wordt. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Wat kun je doen als je te snel boos wordt. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Wat kun je doen als je te snel boos wordt. te kopen.

Het boek Wat kun je doen als je te snel boos wordt. onder EAN code 9789085605553  is geschreven door: D. Huebner.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Wat kun je doen als je te snel boos wordt. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Wat kun je doen als je te snel boos wordt. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Wat kun je doen als je te snel boos wordt. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Wat kun je doen als je te snel boos wordt. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Wat kun je doen als je te snel boos wordt.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Wat kun je doen als je te snel boos wordt. aanbieden. De PDF-versie van Wat kun je doen als je te snel boos wordt. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00