Zoek
  1. boeken
  2. Wat kun je doen als je te veel piekert.

Wat kun je doen als je te veel piekert. boek PDF

Geschreven door D. Huebner

Dit boek direct kopen via deze link.

Wat kun je doen als je te veel piekert. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Wat kun je doen als je te veel piekert. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Wat kun je doen als je te veel piekert.:

Het boek "Wat kun je doen als je te veel piekert" is een waardevol hulpmiddel dat ouders en kinderen helpt om beter om te gaan met piekergedachtes. Het boek biedt een stapsgewijze aanpak waarmee kinderen hun gedachtes kunnen begrijpen en beheersen, in plaats van erdoor overweldigd te worden. Deze handleiding helpt kinderen om hun gedachtes in perspectief te plaatsen en hun angsten te overwinnen. Het biedt praktische oefeningen die kinderen kunnen uitvoeren om hun gedachten en emoties onder controle te houden. Het boek biedt ook tips en technieken voor ouders om hun kinderen te begeleiden en te ondersteunen bij deze reis. Daarnaast worden er veelbelovende inzichten gegeven over het vermogen van kinderen om probleemoplossend te denken in plaats van zich te laten leiden door angst. Door gebruik te maken van dit boek, kunnen ouders en kinderen hun zorgen beter begrijpen en beheersen, en zo leren om meer zelfvertrouwen te hebben en ontspannen te leven. De informatie in dit boek is waardevol en kan iedereen helpen om beter om te gaan met zorgen en beter te functioneren.

Aantal pagina's

80

Taal

Nederlands

Uitgever

Swp, Uitgeverij B.V.

EAN-Code

9789085605560

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Wat kun je doen als je te veel piekert. door D. Huebner gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Wat kun je doen als je te veel piekert. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Wat kun je doen als je te veel piekert. onder EAN-code 9789085605560 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kinderboeken Gezin & Relaties Ouderschap & Opvoeding Weten & Leren Boeken

Wat kun je doen als je te veel piekert. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Wat kun je doen als je te veel piekert. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Wat kun je doen als je te veel piekert. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Wat kun je doen als je te veel piekert. in grote mate positief.

Wat kun je doen als je te veel piekert. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Wat kun je doen als je te veel piekert. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Wat kun je doen als je te veel piekert. te kopen.

Het boek Wat kun je doen als je te veel piekert. onder EAN code 9789085605560  is geschreven door: D. Huebner.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Wat kun je doen als je te veel piekert. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Wat kun je doen als je te veel piekert. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Wat kun je doen als je te veel piekert. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Wat kun je doen als je te veel piekert. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Wat kun je doen als je te veel piekert.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Wat kun je doen als je te veel piekert. aanbieden. De PDF-versie van Wat kun je doen als je te veel piekert. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00