Zoek

Welkom in Nederland boek PDF

Geschreven door Marilene Gathier

Dit boek direct kopen via deze link

Welkom in Nederland boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Welkom in Nederland over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Welkom in Nederland:

In Welkom in Nederland maken anderstaligen kennis met de Nederlandse maatschappij en kunnen ze zich voorbereiden op het onderdeel 'Kennis van de Nederlandse maatschappij' (KNM) van het inburgeringsexamen. Ook wordt er geoefend voor de onderdelen Lezen, Luisteren, Spreken en Schrijven van het Inburgeringsexamen op niveau A2. Welkom in Nederland is een duidelijke, laagdrempelige methode, die zowel individueel als in groepsverband kan worden ingezet. Tienduizenden cursisten hebben er eerder hun KNS-examen mee voorbereid. In 2015 is KNS veranderd in KNM. Deze derde druk sluit naadloos aan op de eindtermen van het KNM-examen. Welkom in Nederland is een praktische methode die in 10 hoofdstukken het complete scala aan KNM-onderwerpen behandelt, waaronder: Wonen, Gezondheidszorg, Opvoeding, Onderwijs, Werken en Geschiedenis. Maar ook taalvaardigheid wordt getraind: woordkennis, gespreksvragen en tekstbegrip. Op de bijbehorende website staan interactieve oefeningen voor het inburgeringsexamen en filmpjes bij de thema's van de hoofdstukken. Ook vinden de gebruikers daar uitgebreide woordenlijsten in vier talen (Nederlands, Engels, Turks en Modern Standaard Arabisch). Verschil met de vorige druk De derde, herziene druk is volledig geactualiseerd en aangepast aan het KNM-examen uit 2015. Alle eindtermen komen aan bod en worden uitgebreid geoefend. Daarnaast bevat deze nieuwe uitgave oefenmateriaal bij ieder hoofdstuk ter voorbereiding op het nieuwe examen spreken op taalniveau A2. De audio-/videofragmenten bij de oefening staan op de website. Ten slotte zijn ook de woordenlijsten geüpdatet. Marilene Gathier heeft haar eigen taalbureau 'De Taalvraag'. Hier werkt zij als educatief auteur, taaltrainer en taaladviseur Nederlands. Eerder schreef zij samen met Dorine de Kruyf de lesmethoden Schrijf Vaardig, Beter lezen en Verder lezen, en het Leerwoordenboek Nederlands.

Aantal pagina’s

Onbekend

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789046904886


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Welkom in Nederland door Marilene Gathier gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Welkom in Nederland downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Welkom in Nederland onder EAN-code 9789046904886 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Welkom in Nederland recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Welkom in Nederland kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Welkom in Nederland recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Welkom in Nederland in grote mate positief.

Welkom in Nederland is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Welkom in Nederland PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Welkom in Nederland te kopen.

Het boek Welkom in Nederland onder EAN code 9789046904886  is geschreven door: Marilene Gathier.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Welkom in Nederland downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Welkom in Nederland ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Welkom in Nederland beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Welkom in Nederland direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Welkom in Nederland?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Welkom in Nederland aanbieden. De PDF-versie van Welkom in Nederland kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00