Zoek

Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken boek PDF

Geschreven door Jenny Broersen

Dit boek direct kopen via deze link

Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken:

Dit werkboek is onderdeel van de behandelmethode Kortdurende schematherapie. Schematherapie is een succesvolle en bewezen effectieve methode voor de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek. Gebruikers van dit werkboek krijgen praktische handvatten aangereikt om zich in de therapie bewust te worden van emotionele (problematische) gebeurtenissen in het hier-en-nu en in het verleden. Zij leren deze gebeurtenissen te herkennen en ermee om te gaan. Er wordt gewerkt met schema- en modidagboeken, signaleringsplan, cognitieve technieken en rollenspelen waarbij ook stil wordt gestaan bij de naastbetrokkenen. Iedereen heeft gevoelige snaren. Deze gevoelige snaren, zogeheten ‘schema’s’, bepalen hoe mensen in het dagelijks leven functioneren. Triggering van deze schema’s kan iemand in bepaalde gemoedstoestanden (modi) brengen. Sommige mensen ondervinden in hun dagelijks leven zo’n last van hun schema’s en modi dat er sprake is van een persoonlijkheidsstoornis. Het accent van dit werkboek (voorheen Kortdurende schemagroepstherapie) ligt op de (therapeutische) relatie, de cognitieve en de gedragstherapeutische technieken uit de schematherapie. Het is zowel te gebruiken voor individuele- als groepstherapie en geeft voorbeelden van groepsdynamische processen en interactief leren. Kortdurende schematherapie bestaat uit een handleiding voor de therapeut, een werkboek CGT-schematechnieken en een werkboek experiëntiële schematechnieken. De werkboeken kunnen los van elkaar worden gebruikt of achtereenvolgend. Beide werkboeken richten zich op het verminderen van de invloed van schema’s en modi op het dagelijks leven van patiënten.

Aantal pagina’s

94

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789036815833


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken door Jenny Broersen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken onder EAN-code 9789036815833 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken in grote mate positief.

Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken te kopen.

Het boek Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken onder EAN code 9789036815833  is geschreven door: Jenny Broersen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken aanbieden. De PDF-versie van Werkboek kortdurende schematherapie CGT technieken kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00