Zoeken
  1. boeken
  2. Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene.

Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. boek PDF

Geschreven door Jenny Broersen

Dit boek direct kopen via deze link.

Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene.:

Dit werkboek is een waardevol hulpmiddel voor mensen die met (schema)therapie worden behandeld. Het biedt een helder overzicht van de theorie achter deze therapievorm en geeft praktische tips voor het toepassen van de principes in het dagelijks leven. Het boek bevat uitgebreide informatie over de diverse aspecten van schematherapie en de gezonde volwassene, zoals het verwerken van trauma, het verminderen van negatieve gedachten, het verbeteren van emotionele regie, het vermijden van psychosociale problemen en het versterken van relaties. Daarnaast bevat het ook oefeningen die je kunt doen om de principes toe te passen, alsmede verschillende manieren om te reflecteren op je eigen situatie. Door middel van dit werkboek krijg je een dieper inzicht in de principes van schematherapie en de gezonde volwassene. De oefeningen helpen je om je bewust te worden van je eigen gedachten, gevoelens en gedrag en je te bekwamen in de vaardigheden die je nodig hebt om je leven te verbeteren. Het boek is een waardevolle toevoeging voor iedereen die worstelt met negatieve patronen en daarvoor therapie wil volgen.

Aantal pagina's

207

Taal

Nederlands

Uitgever

Bohn Stafleu van Loghum

EAN-Code

9789036822732

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. door Jenny Broersen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. onder EAN-code 9789036822732 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Psychologie Klinische & Interne geneeskunde Specialistische geneeskunde Ziekten & Aandoeningen Klinische psychologie Therapie & Behandelmiddelen Psychotherapie Boeken

Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. in grote mate positief.

Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. te kopen.

Het boek Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. onder EAN code 9789036822732  is geschreven door: Jenny Broersen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. aanbieden. De PDF-versie van Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00