Zoek
  1. boeken
  2. What If?2.

What If?2. boek PDF

Geschreven door Munroe, Randall

Dit boek direct kopen via deze link.

What If?2. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek What If?2. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van What If?2.:

Van de maker van de geweldig populaire xkcd.com en de Sunday Times bestseller What If? komt er nog meer hilarische en informatieve antwoorden op belangrijke vragen die je waarschijnlijk nooit hebt gedacht te stellen. Wat als... één man besloot om alle onbeantwoorde vragen te beantwoorden met behulp van wetenschap. De Sunday Times bestsellerschrijver en xkcd-maker Randall Munroe is hier om de beste antwoorden te geven op de belangrijke vragen die je waarschijnlijk nooit hebt gedacht te stellen. De miljoenen mensen over de hele wereld die What If? hebben gelezen en hebben genoten, hebben nog steeds vragen, en die vragen worden steeds vreemder. Ben je van plan om van de maan naar de aarde te rijden op een brandpaal? Het moeilijkste deel is om de landing goed te maken. Wil je de atmosfeer afkoelen door iedereen tegelijkertijd de koelkastdeuren te openen? Misschien is het tijd voor een korte kennismaking met thermodynamica. Wil je weten wat er gebeurt als je op een helikopterblad rijdt, een gebouw van een miljard verdiepingen bouwt, een lava lamp van lava maakt of op een geiser springt terwijl hij uitbarst? Oké, als je het echt wilt. Welkom (terug) in de verbazingwekkende wereld van What If? Onaangedaan door absurditeit.

Aantal pagina's

320

Taal

Engels

Uitgever

John Murray

EAN-Code

9781473680630

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van What If?2. door Munroe, Randall gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt What If?2. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van What If?2. onder EAN-code 9781473680630 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Boeken

What If?2. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als What If?2. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de What If?2. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor What If?2. in grote mate positief.

What If?2. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de What If?2. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van What If?2. te kopen.

Het boek What If?2. onder EAN code 9781473680630  is geschreven door: Munroe, Randall.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van What If?2. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van What If?2. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van What If?2. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van What If?2. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van What If?2.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van What If?2. aanbieden. De PDF-versie van What If?2. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00