Zoeken
  1. boeken
  2. When McKinsey Comes to Town.

When McKinsey Comes to Town. boek PDF

Geschreven door Bogdanich, Walt

Dit boek direct kopen via deze link.

When McKinsey Comes to Town. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek When McKinsey Comes to Town. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van When McKinsey Comes to Town.:

When McKinsey Comes to Town is een explosieve, diepgaande exposé over McKinsey & Company, het internationale adviesbureau dat bedrijven en overheden adviseert. Het boek belicht de vaak drastische impact van hun werk op medewerkers en burgers van over de hele wereld. McKinsey & Company is het meest prestigieuze adviesbureau ter wereld, dat miljoenen dollars verdient door grote bedrijven en overheden te adviseren om hun winst te maximaliseren en efficiëntie te verbeteren. De verheven waardenverklaring van McKinsey stelt dat hun rol is om de wereld beter te maken, en hun reputatie voor uitmuntendheid en discretie trekt de beste talenten aan van universiteiten over de hele wereld. Maar wat doen ze eigenlijk? In When McKinsey Comes to Town laten twee prijswinnende journalisten een beeld zien van het bedrijf dat sterk afwijkt van het publieke beeld. Vaak komt de raad van McKinsey neer op grote kostenbesparingen, waaronder ontslagen en onderhoudsreducties, om de kortetermijnwinst te verhogen, waarmee de aandelenkoers van het bedrijf en het vermogen van de executives die het inhuren worden verhoogd, ten koste van werknemers en veiligheidsmaatregelen. McKinsey verdient miljoenen door overheden te adviseren over beslissingen die kunnen bijdragen aan de groei. Het bedrijf heeft een enorme invloed op de bedrijfswereld, maar de gevolgen van hun advies voor werknemers en burgers worden vaak genegeerd.

Aantal pagina's

368

Taal

Engels

Uitgever

Doubleday

EAN-Code

9780385549448

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van When McKinsey Comes to Town. door Bogdanich, Walt gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt When McKinsey Comes to Town. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van When McKinsey Comes to Town. onder EAN-code 9780385549448 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Boeken

When McKinsey Comes to Town. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als When McKinsey Comes to Town. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de When McKinsey Comes to Town. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor When McKinsey Comes to Town. in grote mate positief.

When McKinsey Comes to Town. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de When McKinsey Comes to Town. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van When McKinsey Comes to Town. te kopen.

Het boek When McKinsey Comes to Town. onder EAN code 9780385549448  is geschreven door: Bogdanich, Walt.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van When McKinsey Comes to Town. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van When McKinsey Comes to Town. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van When McKinsey Comes to Town. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van When McKinsey Comes to Town. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van When McKinsey Comes to Town.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van When McKinsey Comes to Town. aanbieden. De PDF-versie van When McKinsey Comes to Town. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00