Zoek
  1. boeken
  2. When Things Fall Apart.

When Things Fall Apart. boek PDF

Geschreven door Pema Chodron

Dit boek direct kopen via deze link.

When Things Fall Apart. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek When Things Fall Apart. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van When Things Fall Apart.:

Wanneer dingen uit elkaar vallen is een boek dat een traditionele Boeddhistische benadering van lijden beschrijft. Door het omarmen van de pijnlijke situatie en het gebruiken van communicatie, negatieve gewoonten en moeilijke emoties, kan men groei en geluk bereiken. In dit boek wordt een stapsgewijze benadering voorgesteld om moeilijke situaties te verwerken. De auteur gebruikt haar eigen ervaringen, gecombineerd met Boeddhistische inzichten, om lezers te helpen omgaan met de moeilijkheden die mensen in hun leven tegenkomen. Ze stelt eenvoudige maar krachtige manieren voor waarop mensen hun moeilijke situaties kunnen omarmen. Dit boek bevat ook suggesties om de emoties die bij het lijden horen te begrijpen en te verwerken. Het boek legt uit hoe je, door het aanvaarden van pijn, kunt voorkomen dat je emotioneel gevangen raakt. Het biedt ook praktische technieken om te helpen bij het beheersen van de neiging om te overreageren, of juist te weinig te reageren, wat kan leiden tot een gevoel van verlies of verdriet. Deze technieken kunnen helpen bij het ontwikkelen van een meer evenwichtig en gelukkig leven.

Aantal pagina's

176

Taal

Engels

Uitgever

Shambhala Publications Inc

EAN-Code

9781611803433

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van When Things Fall Apart. door Pema Chodron gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt When Things Fall Apart. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van When Things Fall Apart. onder EAN-code 9781611803433 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Religie, Spiritualiteit & Filosofie Religie Boeddhisme Theologie & Religieuze kwesties Boeken

When Things Fall Apart. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als When Things Fall Apart. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de When Things Fall Apart. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor When Things Fall Apart. in grote mate positief.

When Things Fall Apart. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de When Things Fall Apart. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van When Things Fall Apart. te kopen.

Het boek When Things Fall Apart. onder EAN code 9781611803433  is geschreven door: Pema Chodron.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van When Things Fall Apart. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van When Things Fall Apart. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van When Things Fall Apart. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van When Things Fall Apart. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van When Things Fall Apart.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van When Things Fall Apart. aanbieden. De PDF-versie van When Things Fall Apart. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00