Zoek
  1. boeken
  2. Why the Rich Are Getting Richer.

Why the Rich Are Getting Richer. boek PDF

Geschreven door Robert Kiyosaki

Dit boek direct kopen via deze link.

Why the Rich Are Getting Richer. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Why the Rich Are Getting Richer. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Why the Rich Are Getting Richer.:

In Why the Rich Are Getting Richer, gaat Robert Kiyosaki op zoek naar antwoorden op de vraag waarom de kloof tussen de rijken en iedereen anders steeds groter wordt. Hij legt de basis voor de boodschap van dit boek in zijn internationale bestseller Rich Dad Poor Dad. In dit boek leert de lezer waarom spaarders verliezers zijn, waarom schulden en belastingen de rijken nog rijker maken en waarom een traditionele opleiding ervoor kan zorgen dat zelfs mensen met een diploma arm blijven. De lezer krijgt inzicht in waarom school, hard werken, geld sparen, een huis kopen, schulden afbetalen en langetermijn investeringen in de aandelenmarkt de slechtste financiële adviezen zijn voor de meeste mensen. Ook komt de lezer te weten waarom echte financiële opvoeding waarschijnlijk nooit in scholen wordt onderwezen. Robert deelt de antwoorden die hij in zijn leven op zoek is gegaan in dit boek.

Aantal pagina's

340

Taal

Engels

Uitgever

Plata Publishing

EAN-Code

9781612680972

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Why the Rich Are Getting Richer. door Robert Kiyosaki gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Why the Rich Are Getting Richer. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Why the Rich Are Getting Richer. onder EAN-code 9781612680972 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Economie & Financiën Managementboeken Persoonlijke financiën Boeken

Why the Rich Are Getting Richer. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Why the Rich Are Getting Richer. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Why the Rich Are Getting Richer. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Why the Rich Are Getting Richer. in grote mate positief.

Why the Rich Are Getting Richer. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Why the Rich Are Getting Richer. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Why the Rich Are Getting Richer. te kopen.

Het boek Why the Rich Are Getting Richer. onder EAN code 9781612680972  is geschreven door: Robert Kiyosaki.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Why the Rich Are Getting Richer. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Why the Rich Are Getting Richer. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Why the Rich Are Getting Richer. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Why the Rich Are Getting Richer. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Why the Rich Are Getting Richer.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Why the Rich Are Getting Richer. aanbieden. De PDF-versie van Why the Rich Are Getting Richer. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00