Zoek
  1. boeken
  2. Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. boek PDF

Geschreven door Monique Thoonsen

Dit boek direct kopen via deze link.

Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking.:

Product naam: Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. Product beschrijving: Om je te ontwikkelen heb je prikkels nodig. Om te begrijpen wat dat betekent voor mensen met een verstandelijke beperking, is dit boek een must. Deze toegankelijke handleiding geeft je een andere bril waardoor je het effect van zintuiglijke prikkels op de cliënt of geliefde met een verstandelijke beperking kunt begrijpen. Is hij te veel of te weinig gestimuleerd? Is hij alert of heeft hij moeite om spanning te verwerken? Dit boek biedt ook een duidelijk overzicht van het nut van wiebelen en friemelen om alert te blijven of om stress te verminderen. Met handige tips en technieken leer je de ander effectief omgaan met zintuigprikkels. Je krijgt antwoorden op vragen zoals: hoe leer ik de ander te genieten van prikkels? En wat kan? Het boek geeft je handvatten om te bepalen wat de juiste hoeveelheid zintuigprikkels is, zodat je problemen als gevolg van onder- of overprikkeling kunt voorkomen. Er zijn oefeningen en voorbeelden voor verschillende leeftijden, waarmee je de ander kunt helpen om met zintuigprikkels om te gaan. Een must voor iedereen die met mensen met een verstandelijke beperking werkt!

Aantal pagina's

248

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Pica

EAN-Code

9789493209091

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. door Monique Thoonsen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. onder EAN-code 9789493209091 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Sociale dienstverlening Populaire psychologie Emoties Neuropsychologie Geestelijke gezondheidszorg Boeken

Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. in grote mate positief.

Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. te kopen.

Het boek Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. onder EAN code 9789493209091  is geschreven door: Monique Thoonsen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. aanbieden. De PDF-versie van Wiebelen en friemelen voor mensen met een verstandelijke beperking. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00