Zoek
  1. boeken
  2. Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis.

Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. boek PDF

Geschreven door W. Oonk

Dit boek direct kopen via deze link.

Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis.:

Wiskunde in de praktijk – Kennisbasis is een boek dat studenten voorbereidt op de Landelijke Kennisbasistoets 'Wiskunde voor de pabo'. In het boek staan meer dan 400 oefenopgaven die aansluiten bij de toetsdoelen. Deze oefenvragen zijn onderverdeeld in vijf domeinen: hele getallen en bewerkingen, verhoudingen, meten, meetkunde en verbanden. Ook worden er thema's als talstelsels, priemgetallen, grootste gemene deler (GGD) en kleinste gemene veelvoud (KGV), deelbaarheid, verhoudingen vergelijken en meetkundige figuren uitgebreid behandeld. Bovendien bevat het boek een hoofdstuk met informatie over probleemoplossen en een begrippenregister met alle benodigde begrippen. Deze tweede editie is aangepast aan de laatste herijkte versie van de Landelijke Kennisbasistoets ‘Wiskunde voor de pabo’. Er zijn o.a. opgaven toegevoegd over rekenen met machten en wortels, vergelijkingen met twee onbekenden, het maken van formules bij lineaire verbanden in concrete situaties en procentpunten. Het boek komt met een handige ondersteunende website met extra toetsvragen die studenten kunnen gebruiken om zich nog beter voor te bereiden.

Aantal pagina's

312

Taal

Nederlands

Uitgever

Noordhoff

EAN-Code

9789001896393

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. door W. Oonk gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. onder EAN-code 9789001896393 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Wiskunde Boeken

Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. in grote mate positief.

Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. te kopen.

Het boek Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. onder EAN code 9789001896393  is geschreven door: W. Oonk.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. aanbieden. De PDF-versie van Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00