Zoek
  1. boeken
  2. Wiswijs.

Wiswijs. boek PDF

Geschreven door Fred Pach

Dit boek direct kopen via deze link.

Wiswijs. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Wiswijs. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Wiswijs.:

Wiswijs biedt studenten een helder inzicht in wiskunde. Het boek behandelt de belangrijkste theorieën zoals getallen, rekenregels, functies, grafieken en vergelijkingen die relevant zijn voor havo en vwo. Naast deze basisinzichten, wordt er ook aandacht besteed aan het toepassen van wiskunde. In deze herziene vierde druk zijn er ook onderwerpen zoals wetenschappelijke notatie, transformaties van grafieken en binomiale verdeling toegevoegd. Door de toegankelijke toon en heldere aanwijzingen, is Wiswijs ook ideaal voor studenten die eerder minder plezierige ervaringen met wiskunde hebben gehad. Uitgebreide uitwerkingen en duidelijke samenvattingen maken het boek helemaal compleet. Bovendien is er een antwoordenlijst achterin het boek, zodat je je eigen oplossingen kunt controleren. En als je hulp nodig hebt, kan je altijd een beroep doen op de gespecialiseerde docenten die op elk moment klaar staan. Wiswijs is dan ook uitermate geschikt om je wiskundekennis te vergroten.

Aantal pagina's

480

Taal

Nederlands

Uitgever

Noordhoff

EAN-Code

9789001876265

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Wiswijs. door Fred Pach gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Wiswijs. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Wiswijs. onder EAN-code 9789001876265 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Onderwijs & Didactiek Wiskunde Educatieve uitgaven Boeken

Wiswijs. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Wiswijs. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Wiswijs. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Wiswijs. in grote mate positief.

Wiswijs. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Wiswijs. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Wiswijs. te kopen.

Het boek Wiswijs. onder EAN code 9789001876265  is geschreven door: Fred Pach.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Wiswijs. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Wiswijs. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Wiswijs. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Wiswijs. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Wiswijs.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Wiswijs. aanbieden. De PDF-versie van Wiswijs. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00