Zoek
  1. boeken
  2. Woelig gevoelig.

Woelig gevoelig. boek PDF

Geschreven door Carla van Wensen

Dit boek direct kopen via deze link.

Woelig gevoelig. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Woelig gevoelig. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Woelig gevoelig.:

"Woelig gevoelig" is een boek dat kinderen en jongeren helpt die buiten de lijntjes kleuren. Het biedt inzicht in hun gedrag en de invloed hiervan op hun omgeving. Vaak krijgen deze kinderen een diagnose als ADD, ADHD of autisme, maar het boek benadrukt dat deze diagnosen niet altijd terecht zijn. Ook staat erin dat het belangrijk is om eerst het lijf van het kind te kalmeren voordat er ruimte ontstaat om fysiek en emotioneel te reguleren en te verwerken. Het boek is geschreven voor iedereen die zelf kinderen heeft of met kinderen werkt. Daarnaast is het een vervolg op het eerder uitgegeven boek, Prachtig lastig. Onbegrepen gedrag en reflexpatronen. In dit boek staan praktijkvoorbeelden die helpen om dit soort gedrag te begrijpen, bijvoorbeeld door authentiek contact, liefdevolle aanraking en beweging. Zo kun je samen met het kind ontdekken wat het precies nodig heeft.

Aantal pagina's

160

Taal

Nederlands

Uitgever

Swp

EAN-Code

9789085601074

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Woelig gevoelig. door Carla van Wensen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Woelig gevoelig. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Woelig gevoelig. onder EAN-code 9789085601074 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Psychologie Kinderpsychologie Boeken

Woelig gevoelig. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Woelig gevoelig. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Woelig gevoelig. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Woelig gevoelig. in grote mate positief.

Woelig gevoelig. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Woelig gevoelig. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Woelig gevoelig. te kopen.

Het boek Woelig gevoelig. onder EAN code 9789085601074  is geschreven door: Carla van Wensen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Woelig gevoelig. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Woelig gevoelig. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Woelig gevoelig. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Woelig gevoelig. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Woelig gevoelig.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Woelig gevoelig. aanbieden. De PDF-versie van Woelig gevoelig. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00