Zoeken
  1. boeken
  2. Women Who Think Too Much.

Women Who Think Too Much. boek PDF

Geschreven door Susan Nolen-Hoeksema

Dit boek direct kopen via deze link.

Women Who Think Too Much. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Women Who Think Too Much. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Women Who Think Too Much.:

Vrouwen die te veel denken is een baanbrekend onderzoek dat door USA Today wordt genoemd. Het is geen verrassing dat onze drukke, overmatig analytische cultuur veel mensen, vooral vrouwen, ertoe aanzet om talloze uren te besteden aan het denken over negatieve ideeën, gevoelens en ervaringen. De bekende psycholoog Dr. Susan Nolen-Hoeksema noemt dit overdenken en haar baanbrekende onderzoek toont aan dat steeds meer vrouwen - meer dan de helft uit haar uitgebreide studie - te veel en te vaak denken, wat leidt tot verdriet, angst en depressie. In Vrouwen die te veel denken laat Nolen-Hoeksema ons zien wat er zoveel vrouwen ertoe aanzet om overdenkers te zijn en biedt concreet strategieën die gebruikt kunnen worden om deze negatieve gedachten te ontvluchten, naar een hoger niveau te stijgen en productiever te leven. Vrouwen die te veel denken zal levens veranderen en is bestemd om een klassieker in zelfhulp te worden.

Aantal pagina's

288

Taal

Engels

Uitgever

Little, Brown Book Group

EAN-Code

9780749924812

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Women Who Think Too Much. door Susan Nolen-Hoeksema gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Women Who Think Too Much. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Women Who Think Too Much. onder EAN-code 9780749924812 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Gezondheid & Lichaam Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Gezin & Relaties Psychologie Gezondheid van vrouwen Angsten & Fobieën Boeken

Women Who Think Too Much. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Women Who Think Too Much. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Women Who Think Too Much. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Women Who Think Too Much. in grote mate positief.

Women Who Think Too Much. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Women Who Think Too Much. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Women Who Think Too Much. te kopen.

Het boek Women Who Think Too Much. onder EAN code 9780749924812  is geschreven door: Susan Nolen-Hoeksema.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Women Who Think Too Much. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Women Who Think Too Much. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Women Who Think Too Much. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Women Who Think Too Much. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Women Who Think Too Much.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Women Who Think Too Much. aanbieden. De PDF-versie van Women Who Think Too Much. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00