Zoek
  1. boeken
  2. Wonderlijke wazigheid.

Wonderlijke wazigheid. boek PDF

Geschreven door Tirtsa Ehrlich

Dit boek direct kopen via deze link.

Wonderlijke wazigheid. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Wonderlijke wazigheid. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Wonderlijke wazigheid.:

Wonderlijke wazigheid is een boek geschreven door Tirtsa Ehrlich, GZ-psycholoog met veel ervaring op het gebied van AD(H)D. Het boek is voor jongeren en jongvolwassenen die met ADD te maken hebben, maar ook voor docenten, ouders en andere familieleden. Het boek geeft een helder beeld van wat ADD precies is en hoe je ermee kunt omgaan. Het boek bevat praktische informatie over onderwerpen als ADD en werken, humor, een rijbewijs halen, de liefde, alcohol en drugs. De informatie is afgewisseld met ervaringsverhalen en tips, waardoor het boek ook prettig leesbaar is. Jongeren vanaf 12 jaar kunnen na het lezen een beter beeld krijgen van wat ADD is en hoe ze ermee kunnen omgaan. Ook kunnen ze aan anderen uitleggen dat ADD niet hetzelfde is als ADHD. In de nieuwste versie zijn de hoofdstukken uitgebreid met advies voor docenten en ouders. Wonderlijke wazigheid biedt een krachtige en toegankelijke manier om jongeren te helpen omgaan met ADD.

Aantal pagina's

144

Taal

Nederlands

Uitgever

Cadans

EAN-Code

9789085601944

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Wonderlijke wazigheid. door Tirtsa Ehrlich gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Wonderlijke wazigheid. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Wonderlijke wazigheid. onder EAN-code 9789085601944 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kinderboeken Psychologie ADHD & ADD Weten & Leren Boeken

Wonderlijke wazigheid. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Wonderlijke wazigheid. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Wonderlijke wazigheid. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Wonderlijke wazigheid. in grote mate positief.

Wonderlijke wazigheid. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Wonderlijke wazigheid. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Wonderlijke wazigheid. te kopen.

Het boek Wonderlijke wazigheid. onder EAN code 9789085601944  is geschreven door: Tirtsa Ehrlich.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Wonderlijke wazigheid. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Wonderlijke wazigheid. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Wonderlijke wazigheid. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Wonderlijke wazigheid. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Wonderlijke wazigheid.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Wonderlijke wazigheid. aanbieden. De PDF-versie van Wonderlijke wazigheid. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00