Zoeken
  1. boeken
  2. Woordenboek Latijn Nederlands.

Woordenboek Latijn Nederlands. boek PDF

Geschreven door Harm Pinkster

Dit boek direct kopen via deze link.

Woordenboek Latijn Nederlands. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Woordenboek Latijn Nederlands. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Woordenboek Latijn Nederlands.:

Het woordenboek Latijn Nederlands is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die werkzaam is met Latijnse teksten. Met meer dan 50.000 Latijnse woorden is het een complete bron van Latijnse taalkennis. De woorden zijn gelabeld met voorbeelden van hun gebruik in de klassieke en moderne literatuur en daarnaast staan er ook duidelijke uitleg en verklaringen bij. Daarnaast bevat het ook een grote verzameling Latijnse spreekwoorden, gezegden, citaten en spreekwoorden. Al deze woorden zijn nauwkeurig gecategoriseerd en doelgericht geordend met hun Nederlandse equivalenten. Met deze bijzonder brede en gedetailleerde woordenlijst, wordt het Latijn gemaakt tot een begrijpelijke taal. De woordenlijst is eenvoudig te gebruiken en biedt bovendien ook de mogelijkheid om de spelling van de woorden te controleren. Het woordenboek biedt ook een uitgebreide lijst met vervoegingen en verbuigingen van Latijnse woorden. Bovendien bevat het ook een speciale sectie met Nederlandse vertalingen van Latijnse uitdrukkingen en Latijnse woorden voor verschillende landen en culturen. Het woordenboek is dus een echt meesterwerk voor elke liefhebber van Latijn.

Aantal pagina's

1214

Taal

Nederlands

Uitgever

Amsterdam University Press

EAN-Code

9789463720519

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Woordenboek Latijn Nederlands. door Harm Pinkster gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Woordenboek Latijn Nederlands. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Woordenboek Latijn Nederlands. onder EAN-code 9789463720519 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Taal Woordenboeken & Naslagwerken Woordenboeken Tweetalige woordenboeken Boeken

Woordenboek Latijn Nederlands. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Woordenboek Latijn Nederlands. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Woordenboek Latijn Nederlands. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Woordenboek Latijn Nederlands. in grote mate positief.

Woordenboek Latijn Nederlands. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Woordenboek Latijn Nederlands. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Woordenboek Latijn Nederlands. te kopen.

Het boek Woordenboek Latijn Nederlands. onder EAN code 9789463720519  is geschreven door: Harm Pinkster.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Woordenboek Latijn Nederlands. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Woordenboek Latijn Nederlands. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Woordenboek Latijn Nederlands. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Woordenboek Latijn Nederlands. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Woordenboek Latijn Nederlands.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Woordenboek Latijn Nederlands. aanbieden. De PDF-versie van Woordenboek Latijn Nederlands. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00