Zoek
  1. boeken
  2. Work smart play smart.nl.

Work smart play smart.nl. boek PDF

Geschreven door Hidde de Vries

Dit boek direct kopen via deze link.

Work smart play smart.nl. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Work smart play smart.nl. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Work smart play smart.nl.:

"Work smart play smart.nl biedt je een eenvoudig stappenplan waarmee je meer grip krijgt op je werk en leven. Je leert hoe je jouw tijd het beste kunt indelen om je doelen te bereiken, hoe je je productiviteit kunt verhogen en hoe je je energie het beste kunt beheren. Bovendien krijg je toegang tot een online community waar je je voortgang kunt delen, kennis kunt uitwisselen en feedback kunt krijgen van gelijkgestemden. Zo kun je een netwerk opbouwen en je leert nog meer van diegenen die je omringen. Met Work smart play smart.nl kun je je een waardevolle toevoeging maken aan het hedendaagse tijdperk. Je leert om slimmer te werken, zo meer bereiken in minder tijd. Je krijgt meer grip op je werk en leven, waardoor je meer tijd overhoudt om je te ontspannen en te genieten van het leven. Word een slimme werker en speel slim met je tijd!”.

Aantal pagina's

200

Taal

Nederlands

Uitgever

the Recharge Company

EAN-Code

9789082034745

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Work smart play smart.nl. door Hidde de Vries gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Work smart play smart.nl. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Work smart play smart.nl. onder EAN-code 9789082034745 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Carriere & Succes Boeken

Work smart play smart.nl. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Work smart play smart.nl. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Work smart play smart.nl. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Work smart play smart.nl. in grote mate positief.

Work smart play smart.nl. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Work smart play smart.nl. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Work smart play smart.nl. te kopen.

Het boek Work smart play smart.nl. onder EAN code 9789082034745  is geschreven door: Hidde de Vries.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Work smart play smart.nl. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Work smart play smart.nl. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Work smart play smart.nl. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Work smart play smart.nl. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Work smart play smart.nl.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Work smart play smart.nl. aanbieden. De PDF-versie van Work smart play smart.nl. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00