Zoek
  1. boeken
  2. Wormmaan.

Wormmaan. boek PDF

Geschreven door Mariken Heitman

Dit boek direct kopen via deze link.

Wormmaan. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Wormmaan. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Wormmaan.:

Wormmaan' van Mariken Heitman is een surrealistische zoektocht naar de betekenis van mens-zijn. Het verhaal gaat over Elke, die na tegenslag op haar werk naar een Waddeneiland vertrekt om een vergeten erwtenras terug te brengen naar zijn wilde kern. Elke realiseert zich dat zij net als de erwt, een tweeslachtig ras dat zich nauwelijks heeft laten sturen, gevormd wordt door de maatschappij. Parallel aan Elke's zoektocht vertellen voorouders over Ra, eenling op drift, die aansluiting zoekt bij wat later de eerste boeren zullen blijken. Ra, net als Elke, lijkt nergens bij te passen. In 'Wormmaan' neemt de lezer een ontroerende reis mee naar binnen, waar dwergolifanten, erwten en de wording van een mens samenkomen. In dit verhaal wordt duidelijk dat de mens altijd op zoek is naar oorsprong, identiteit en betekenis. Het boek toont ons de moeilijke veranderingen die nodig zijn om die oorsprong te vinden, en de kracht die mensen hebben om zich opnieuw uit te vinden.

Aantal pagina's

264

Taal

Nederlands

Uitgever

Atlas Contact

EAN-Code

9789025470739

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Wormmaan. door Mariken Heitman gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Wormmaan. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Wormmaan. onder EAN-code 9789025470739 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Literatuur & Romans Literaire romans Sociale groepen Genderstudies Transgender & Transseksueel Boeken

Wormmaan. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Wormmaan. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Wormmaan. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Wormmaan. in grote mate positief.

Wormmaan. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Wormmaan. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Wormmaan. te kopen.

Het boek Wormmaan. onder EAN code 9789025470739  is geschreven door: Mariken Heitman.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Wormmaan. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Wormmaan. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Wormmaan. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Wormmaan. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Wormmaan.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Wormmaan. aanbieden. De PDF-versie van Wormmaan. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00