Zoeken
  1. boeken
  2. WRITEjunior.

WRITEjunior. boek PDF

Geschreven door Sacha Lucassen

Dit boek direct kopen via deze link.

WRITEjunior. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek WRITEjunior. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van WRITEjunior.:

WRITEjunior is een effectief protocol dat gericht is op het behandelen van getraumatiseerde kinderen en adolescenten met een PTSS. Het is ontworpen door Sacha Lucassen en Saskia van der Oord, en erkend door het Nederlands Jeugd Instituut (NJI) sinds 2013. Het protocol is gebaseerd op cognitieve gedragstherapieën, waarbij gebruik wordt gemaakt van exposure, psycho-educatie, cognitieve herstructurering, coping en ‘social sharing’. WRITEjunior geeft therapeuten een heldere leidraad om kinderen en adolescenten met een PTSS te behandelen. Het protocol omvat praktische voorbeelden die gebruikt kunnen worden om kinderen en adolescenten met een PTSS te behandelen, zoals verlies van een dierbare, seksueel misbruik, een auto ongeluk of ouders met een psychiatrische stoornis. Met behulp van dit protocol kunnen therapeuten kinderen en adolescenten helpen om hun trauma te verwerken en hun psychische gezondheid te verbeteren. WRITEjunior is een effectieve benadering om kinderen en adolescenten met een PTSS te behandelen. Door de psycho-educatie en cognitieve herstructurering die het protocol biedt, kunnen kinderen en adolescenten hun psychische gezondheid verbeteren en een betere toekomst tegemoet gaan.

Aantal pagina's

240

Taal

Nederlands

Uitgever

Swp, Uitgeverij B.V.

EAN-Code

9789085601661

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van WRITEjunior. door Sacha Lucassen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt WRITEjunior. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van WRITEjunior. onder EAN-code 9789085601661 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Populaire psychologie Boeken

WRITEjunior. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als WRITEjunior. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de WRITEjunior. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor WRITEjunior. in grote mate positief.

WRITEjunior. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de WRITEjunior. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van WRITEjunior. te kopen.

Het boek WRITEjunior. onder EAN code 9789085601661  is geschreven door: Sacha Lucassen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van WRITEjunior. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van WRITEjunior. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van WRITEjunior. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van WRITEjunior. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van WRITEjunior.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van WRITEjunior. aanbieden. De PDF-versie van WRITEjunior. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00