Zoeken
  1. boeken
  2. Zelfregulerend leren.

Zelfregulerend leren. boek PDF

Geschreven door Pieternel Dijkstra

Dit boek direct kopen via deze link.

Zelfregulerend leren. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Zelfregulerend leren. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Zelfregulerend leren.:

Product naam: Zelfregulerend leren. Product omschrijving: Leren leren is van essentieel belang. Om optimaal te kunnen leren, moeten leerlingen eerst leren hoe dat moet. Inzicht in leerstrategieën en hoe je deze kunt inzetten vormt daarvoor de basis. Maar als docent is het soms moeilijk om de nodige tijd en energie te investeren. Hoe zorg je er dan toch voor dat de individuele capaciteiten van je leerlingen optimaal kunnen worden benut? Het boek Zelfregulerend leren met effectieve leerstrategieën biedt hierbij een uitkomst. Het belang van zelfregulerend leren is de laatste jaren sterk toegenomen. Door de veranderende omstandigheden, waarin veel onderwijs online plaatsvindt, wordt er steeds meer gevraagd van leerlingen. Een adequaat gebruik van leerstrategieën helpt leerlingen bij het zelfregulerend leren. Hiermee wordt het mogelijk gemaakt dat leerlingen meer sturing geven aan hun eigen leerproces en zichzelf hiervoor motiveren. Deze 7e herziene editie van Zelfregulerend leren met effectieve leerstrategieën bevat de nieuwste inzichten op basis van recent wetenschappelijk onderzoek. Leerlingen worden hiermee de vaardigheden bijgebracht die nodig zijn om optimaal te kunnen functioneren binnen een online leeromgeving. Dit boek biedt een onmisbare bron voor iedereen die in het onderwijs warmdraait voor het ideaal van presteren naar vermogen.

Aantal pagina's

176

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024409075

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Zelfregulerend leren. door Pieternel Dijkstra gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Zelfregulerend leren. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Zelfregulerend leren. onder EAN-code 9789024409075 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Boeken

Zelfregulerend leren. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Zelfregulerend leren. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Zelfregulerend leren. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Zelfregulerend leren. in grote mate positief.

Zelfregulerend leren. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Zelfregulerend leren. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Zelfregulerend leren. te kopen.

Het boek Zelfregulerend leren. onder EAN code 9789024409075  is geschreven door: Pieternel Dijkstra.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Zelfregulerend leren. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Zelfregulerend leren. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Zelfregulerend leren. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Zelfregulerend leren. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Zelfregulerend leren.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Zelfregulerend leren. aanbieden. De PDF-versie van Zelfregulerend leren. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00