Zoek
  1. boeken
  2. Zelfwaardering.

Zelfwaardering. boek PDF

Geschreven door Gertjan van Zessen

Dit boek direct kopen via deze link.

Zelfwaardering. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Zelfwaardering. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Zelfwaardering.:

Product naam: Zelfwaardering. Productbeschrijving: "We hebben allemaal te maken met somberheid, stress, angsten, irritatie bij opvoeding of relaties, verslavingen en lijden onder gedrag, gedachten en emoties. Vaak is het lastig om deze hinderende patronen structureel te veranderen. Met deze methode is er een eenvoudige opdracht die een verbluffend resultaat oplevert. Het ’vat van zelfwaardering’ is een psychologisch verandermodel dat mensen helpt om anders naar hun negatieve patronen te kijken en beter in staat te zijn hun gedrag in een positieve richting te sturen. Wat het zo bijzonder maakt is dat de veranderingen zo snel optreden, zonder veel aandacht te geven aan de achterliggende geschiedenis, oorzaken en verklaringen van de klacht. Er is ook geen veel inspanning voor nodig: driemaal daags een kort moment van zelfwaardering volstaat. In dit boek wordt het model uitgelegd en zijn er veel tips te vinden.".

Aantal pagina's

200

Taal

Nederlands

Uitgever

Swp, Uitgeverij B.V.

EAN-Code

9789088507175

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Zelfwaardering. door Gertjan van Zessen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Zelfwaardering. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Zelfwaardering. onder EAN-code 9789088507175 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Populaire psychologie Boeken

Zelfwaardering. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Zelfwaardering. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Zelfwaardering. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Zelfwaardering. in grote mate positief.

Zelfwaardering. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Zelfwaardering. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Zelfwaardering. te kopen.

Het boek Zelfwaardering. onder EAN code 9789088507175  is geschreven door: Gertjan van Zessen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Zelfwaardering. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Zelfwaardering. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Zelfwaardering. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Zelfwaardering. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Zelfwaardering.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Zelfwaardering. aanbieden. De PDF-versie van Zelfwaardering. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00