Zoek
  1. boeken
  2. Zelfzorg voor de huisarts.

Zelfzorg voor de huisarts. boek PDF

Geschreven door Froukje Verdam

Dit boek direct kopen via deze link.

Zelfzorg voor de huisarts. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Zelfzorg voor de huisarts. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Zelfzorg voor de huisarts.:

Zelfzorg voor de huisarts is een uniek concept ontworpen om de drukte van de praktijk te verlichten. Het is een programma waarmee artsen hun zelfzorg kunnen verbeteren en hun stress kunnen verminderen. Het bevat een reeks praktische gereedschappen die de artsen helpen bij het aanpakken van problemen zoals werkdruk, burn-out en stress. Het programma omvat zelfhulpstrategieën zoals mindfulness, meditatie, ademhalingsoefeningen en planning. Het programma biedt ook ondersteuning in de vorm van een online gemeenschap met ervaren artsen die bereid zijn om de artsen te helpen met hun problemen. Er is ook een persoonlijke begeleiding voor elke arts. De artsen krijgen directe hulp bij het aanpakken van hun problemen en ontvangen specifieke aanbevelingen voor hun individuele situatie. Het programma biedt ook verschillende manieren om zelfzorg te verbeteren, zoals het maken van leefstijlveranderingen, het creëren van een actieplan voor stressvermindering, het opnemen van meer rustmomenten in de dag. Het programma biedt ook regelmatige updates, waardoor artsen op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de zelfzorg voor artsen.

Aantal pagina's

200

Taal

Nederlands

Uitgever

Lannoo Campus

EAN-Code

9789401483902

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Zelfzorg voor de huisarts. door Froukje Verdam gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Zelfzorg voor de huisarts. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Zelfzorg voor de huisarts. onder EAN-code 9789401483902 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Gezondheid & Lichaam Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Gezondheidsproblemen Algemene praktijk Boeken

Zelfzorg voor de huisarts. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Zelfzorg voor de huisarts. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Zelfzorg voor de huisarts. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Zelfzorg voor de huisarts. in grote mate positief.

Zelfzorg voor de huisarts. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Zelfzorg voor de huisarts. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Zelfzorg voor de huisarts. te kopen.

Het boek Zelfzorg voor de huisarts. onder EAN code 9789401483902  is geschreven door: Froukje Verdam.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Zelfzorg voor de huisarts. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Zelfzorg voor de huisarts. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Zelfzorg voor de huisarts. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Zelfzorg voor de huisarts. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Zelfzorg voor de huisarts.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Zelfzorg voor de huisarts. aanbieden. De PDF-versie van Zelfzorg voor de huisarts. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00