Zoek
  1. boeken
  2. Zero to One.

Zero to One. boek PDF

Geschreven door Peter Thiel

Dit boek direct kopen via deze link.

Zero to One. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Zero to One. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Zero to One.:

"De volgende Bill Gates zal geen besturingssysteem bouwen. De volgende Larry Page of Sergey Brin zal geen zoekmachine maken. Als je deze mensen kopieert, leer je niet van hen. Het is makkelijker om een ​​model te kopiëren dan iets nieuws te maken: wat we al weten hoe we moeten doen, brengt de wereld van 1 naar n, door meer van iets bekends toe te voegen. Elk nieuw schepsel gaat van 0 naar 1. Dit boek gaat over hoe je daar moet komen. Peter Thiel heeft meerdere doorbraakondernemingen gebouwd en Zero to One laat zien hoe. Elon Musk, CEO van SpaceX en Tesla, dit boek biedt volledig nieuwe en verfrissende ideeën over hoe waarde in de wereld kan worden gecreëerd. Mark Zuckerberg, CEO van Facebook. Als een risicovolle belegger een boek schrijft, lees het dan. In het geval van Peter Thiel, lees het twee keer. Of, om veilig te zijn, drie keer. In Zero to One leer je hoe je buiten de bestaande paden denkt om waarde te creëren. Peter Thiel ontleedt het concept van creativiteit en leert je hoe je kunt innoveren en onderscheidend kunt zijn. Hij begeleidt je door de processen om je eigen ideeën tot leven te brengen en je eigen bedrijf op te zetten. Met Zero to One kun je ontdekken hoe je een succesvolle ondernemer kunt worden en je eigen unieke invalshoek kunt vinden.

Aantal pagina's

224

Taal

Engels

Uitgever

Virgin Books

EAN-Code

9780753555200

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Zero to One. door Peter Thiel gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Zero to One. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Zero to One. onder EAN-code 9780753555200 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Economie Bedrijfsorganisatie Ondernemerschap MKB & ZZP Boeken

Zero to One. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Zero to One. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Zero to One. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Zero to One. in grote mate positief.

Zero to One. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Zero to One. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Zero to One. te kopen.

Het boek Zero to One. onder EAN code 9780753555200  is geschreven door: Peter Thiel.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Zero to One. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Zero to One. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Zero to One. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Zero to One. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Zero to One.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Zero to One. aanbieden. De PDF-versie van Zero to One. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00