Zoek
  1. boeken
  2. Zo snel als een.

Zo snel als een. boek PDF

Geschreven door Tirtsa Ehrlich

Dit boek direct kopen via deze link.

Zo snel als een. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Zo snel als een. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Zo snel als een.:

Ferry is als een Ferrari. Hij is 10 jaar, vliegensvlug en druk en heeft moeite met concentreren. Toen hij bij een praatdokter ging, merkte hij dat er niets mis met hem was. "Zo snel als een..." is geschreven door twee experts, Jacqueline Hilbers en Tirtsa Ehrlich, en is bedoeld om kinderen met impulsief gedrag te helpen. Het boek bevat humor, tips voor andere Ferrari’s en mensen uit hun omgeving en een boosheidsthermometer. Met de boosheidsthermometer kunnen kinderen leren om hun boosheid te reguleren. Tegelijkertijd helpt het boek om de omgeving van het kind te leren hoe je het kind kunt helpen met zijn of haar drukke, impulsieve en ongeconcentreerde gedrag. Met de tips en de boosheidsthermometer leert kinderen om op een positieve manier met hun gedrag om te gaan. Zo kunnen ze leren om hun gedrag en boosheid beter te reguleren en daarmee hun concentratie te verbeteren.

Aantal pagina's

56

Taal

Nederlands

Uitgever

Niño

EAN-Code

9789085602514

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Zo snel als een. door Tirtsa Ehrlich gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Zo snel als een. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Zo snel als een. onder EAN-code 9789085602514 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kinderboeken Psychologie ADHD & ADD Weten & Leren Boeken

Zo snel als een. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Zo snel als een. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Zo snel als een. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Zo snel als een. in grote mate positief.

Zo snel als een. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Zo snel als een. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Zo snel als een. te kopen.

Het boek Zo snel als een. onder EAN code 9789085602514  is geschreven door: Tirtsa Ehrlich.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Zo snel als een. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Zo snel als een. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Zo snel als een. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Zo snel als een. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Zo snel als een.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Zo snel als een. aanbieden. De PDF-versie van Zo snel als een. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00