Zoek

Zomerhuis boek PDF

Geschreven door Linda van Rijn

Dit boek direct kopen via deze link

Zomerhuis boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Zomerhuis over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Zomerhuis :

Eva geniet van de eerste gezinsvakantie met haar vriend Leon en hun zes maanden oude baby Max. Hoewel ze dol is op Max vindt ze haar leven sinds zijn komst wel erg druk geworden en daardoor heeft ze het gevoel dat zij en Leon een beetje langs elkaar heen zijn gaan leven. In het vakantiehuisje van Eva's ouders in Drenthe hebben zij en Leon eindelijk weer eens echt alle tijd voor elkaar, en voor Max. Ze ontmoeten Ron en Nienke, hun oude vrienden, die nu de camping beheren. Met elkaar halen ze herinneringen op aan vroeger, en aan Saskia, het meisje dat in hun jeugd spoorloos van het vakantiepark verdween. De eerste week is het een onbezorgde en zonovergoten vakantie, en er lijkt geen vuiltje aan de lucht. Tot Eva op een ochtend wakker wordt en haar ergste nachtmerrie waarheid is geworden. 'Zeezicht is wederom een bloedstollend spannend vakantieverhaal van Linda van Rijn.' - Chicklit.nl 'Van Rijn weet haar fans opnieuw een huiveringwekkende vakantie te bezorgen.' - Hebban.nl 'Er zit een mooie vaart in het verhaal. Een aanrader voor je vakantiekoffer.' -Vrouwenthrillers.nl

Aantal pagina’s

288

Taal

Nederlands

Formaat

E-book

EAN-Code

9789460687914


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Zomerhuis door Linda van Rijn gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Zomerhuis downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Zomerhuis onder EAN-code 9789460687914 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Zomerhuis recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Zomerhuis kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Zomerhuis recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Zomerhuis in grote mate positief.

Zomerhuis is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Zomerhuis PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Zomerhuis te kopen.

Het boek Zomerhuis onder EAN code 9789460687914  is geschreven door: Linda van Rijn .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Zomerhuis downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Zomerhuis ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Zomerhuis beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Zomerhuis direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Zomerhuis ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Zomerhuis aanbieden. De PDF-versie van Zomerhuis kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00